Candelabru cu 6 pozitii rustic

207,90 lei

Candelabru rustic cu 6 poziții, realizat din MDF infășurat cu sfoară și lant metalic. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, recomandat bec tip E-27 Economic LED. Becurile nu sunt incluse în preț. Adaugă un farmec rustic autentic în locuința ta!

Disponibil pentru precomandă

SKU: 1046 R94+R 75 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru cu 6 pozitii rustic

Transformă-ți spațiul într-un colț rustic autentic cu Candelabrul cu 6 Poziții Rustic. Acest candelabru impresionant este realizat din material MDF infășurat cu sfoară, prinsă cu un elegant lant metalic, oferind un aspect robust și autentic.

Dimensiunile precise ale acestui candelabru sunt detaliate în imagini, permițându-ți să te asiguri că se va potrivi perfect în spațiul tău. Materialul MDF adaugă un farmec rustic, în timp ce sfoara și lantul metalic aduc un element industrial subtil.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W, se recomandă un bec tip E-27 Economic LED pentru a asigura o iluminare eficientă și economică. Notă importantă: Becurile nu sunt incluse în preț, oferindu-ți libertatea de a alege becurile care să se potrivească stilului și preferințelor tale.

Adaugă un accent rustic și autentic în locuința ta cu Candelabrul cu 6 Poziții Rustic, creând o atmosferă caldă și primitoare în orice încăpere. Transformă-ți spațiul într-un colț plin de farmec și stil rustic.