Candelabru cu 36 cristale mov

108,90 lei

Adaugă o notă de rafinament cu Candelabrul cu 36 Cristale Mov! Cadru metalic solid de 30×30 cm, cristale din duropolimer și 3 poziții E-27, potrivit pentru becuri de maxim 40W. Creează o atmosferă elegantă și luminată în spațiul tău! Becul nu este inclus în preț.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 800 L trendyol R25 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru cu 36 cristale mov

Adaugă o notă de eleganță și rafinament spațiului tău cu Candelabrul cu 36 Cristale Mov! Cu un cadru metalic solid de 30×30 cm și cristale colorate din duropolimer, acest candelabru este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de lux în locuința lor.

Candelabrul dispune de 36 de cristale mov, amplasate strategic pentru a crea reflexii luminoase și a oferi un aspect impresionant. Dimensiunile generoase ale cadrelor îl fac potrivit pentru diverse încăperi, adăugând un element distinctiv și sofisticat în decorul interior.

Cu 3 poziții E-27, acest candelabru este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W. Transformă-ți camera într-un spațiu elegant și luminos, cu un design atent realizat și cristale mov care adaugă o notă de culoare și strălucire.

Becul nu este inclus în preț, iar candelabrul este gata să fie integrat în spațiul tău cu o simplă montare. Candelabrul cu 36 Cristale Mov este soluția perfectă pentru cei care doresc să îmbine funcționalitatea iluminării cu un design atrăgător și rafinat.