Candelabru Cristal Roz

108,90 lei

Candelabru elegant Cristal Roz cu 36 de cristale în formă de stalactită, carcasă de inox de 30 x 30 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat becuri tip E-27 Economic LED. Creează o atmosferă luxoasă și strălucitoare în orice încăpere!

Disponibil pentru precomandă

SKU: 800P 30' luk Damlataş 3'lü Pembe Avize R25 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Cristal Roz

Introdu o notă rafinată și elegantă în locuința ta cu Candelabrul Cristal Roz. Acest candelabru captivant impresionează cu 36 de cristale dispuse într-o arhitectură de stalactită, adăugând un farmec inconfundabil în orice încăpere.

Cu o carcasă de inox de 30 x 30 cm și o culoare roz delicată, acest candelabru este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă de culoare și strălucire în decorul lor. Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W și recomandându-se becuri tip E-27 Economic LED, candelabrul nu numai că adaugă lumină, ci și o eleganță subtilă.

Cu 3 suporturi de lămpi, Candelabrul Cristal Roz emite o lumină difuză și plăcută, transformând spațiul într-un mediu relaxant și rafinat. Creează o atmosferă de poveste în living, dormitor sau oricare altă încăpere în care decideți să îl plasați.

Adaugă o doză de lux și strălucire cu Candelabrul Cristal Roz în locuința ta, transformând fiecare moment într-o experiență elegantă.