Candelabru Berceste Noor

108,90 lei

Candelabru modern Berceste Noor, cu corp metalic și abajur subtil. Diametru: 16 cm, înălțime totală: 117 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, tip E-27 Economic LED. Adaugă rafinament și lumină în orice încăpere. Becurile nu sunt incluse.

4 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 525NOR1626 R73 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Berceste Noor

Candelabrul Berceste Noor reprezintă o alegere elegantă și modernă pentru a aduce lumină și stil în locuința ta. Cu un corp metalic solid și un design subtil, acest candelabru adaugă o notă de rafinament în orice încăpere.

Cu un diametru de 16 cm și o înălțime totală de 117 cm, candelabrul Berceste Noor este potrivit pentru a ilumina spații variate. Abajurul său, cu un diametru de 16 cm și înălțimea de 21 cm, completează aspectul modern și oferă o lumină difuză și plăcută.

Candelabrul este proiectat pentru utilizarea cu becuri de maxim 40 W, iar soclul E-27 asigură compatibilitate cu becuri economice tip LED, oferindu-ți astfel o soluție de iluminat eficientă energetic. Designul său simplu, dar elegant, se potrivește perfect în orice decor interior, de la sufragerie la dormitor sau birou.

Adaugă o notă de eleganță spațiului tău cu Candelabrul Berceste Noor. Becurile nu sunt incluse, oferindu-ți libertatea de a alege tipul și intensitatea luminii în funcție de preferințele tale.