Aplica Venom Gold 25 x 20 cm

53,90 lei

Aplica Venom Gold cu carcasă metalică de aur, cu dimensiuni potrivite de 25 cm lungime de la perete și 20 cm lățime. Recomandat pentru becuri E-27 de maxim 60W. Becul nu este inclus. Transformă-ți locuința cu această aplica elegantă și rafinată.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 1086 R-4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Aplica Venom Gold 25 x 20 cm

Descoperă magia iluminatului cu aplica Venom Gold, o piesă care transformă radical aspectul locuinței tale. Cu o carcasă metalică de aur, această aplica aduce o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere.

Cu dimensiuni perfecte pentru a se integra armonios în decorul tău, aplica Venom Gold are o lungime de la perete de 25 cm și o lățime a aplicei de 20 cm. Este recomandat să folosești un bec E-27 de maxim 60 de wați pentru a obține o iluminare optimă.

Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, oferindu-ți posibilitatea de a alege un bec care să completeze atmosfera dorită în locuința ta.

Transformă-ți spațiul cu aplica Venom Gold și adaugă o notă de strălucire și eleganță în fiecare cameră. Iluminatul poate fi nu doar funcțional, ci și o expresie a stilului și personalității tale.