Design Rustic si elemente moderne de iluminat LED

Design rustic iluminat LED, provincial ( frantuzesc) si design rustic country ( englezesc)

Stilul rustic, provincial (rustic franţuzesc) sau country (rustic englezesc), cum doriţi să-i spuneţi, este preferat, de cele mai multe ori, pentru şarmul său deosebit şi pentru prezenţa unor elemente ca piatra, lemnul şi plantele, motivele folclorice şi decoraţiunile tradiţionale, care ne aduc constant aminte de legătura cu natura, cu nostalgia copilăriei petrecute la bunici, elemente care îl ajută să câştige constant în popularitate.

Puţini sunt cei care pot rezista în faţa unui interior cald şi primitor, decorat în stil rustic, care te face să te gândeşti imediat la căminul ideal, într-o atmosferă ruptă dintr-un basm, stând pe un covor moale şi miţos, în faţa şemineului dogoritor. Un cămin decorat în stil rustic nu înseamnă neapărat păstrarea sau conservarea tradiţionalului, bătrânescului sau folclorului, putând fi în egală măsură şi sofisticat, modern şi actual. De altfel, tema aceasta rustic-modernă este din ce în ce mai prezentă în amenajările interioare, întrucât farmecul, căldura şi confortul rusticului fac “casă” foarte bună cu îndrăzneala, creativitatea şi originalitatea elementelor moderne de design interior. De exemplu, o podea de culoare deschisă, mobilierul modern, ferestrele generoase, schema generală de culori neutre, calde, de pământ şi expunerea pieselor arhitecturale naturale, conservate reprezintă cheia amenajării unui spaţiu rustic-modern.

Dacă acest stil vă inspiră şi pe voi, puteţi miza pe câteva sfaturi şi sugestii de la profesionişti care, cu siguranţă, vă vor ajuta să atingeţi un rezultat foarte apropiat de cel real şi să evitaţi o locuinţă aglomerată şi obositoare, având în vedere că stilul rustic este caracterizat mai ales prin piese de mobilier şi obiecte decorative cu aspect greoi. Aşadar, luaţi aminte!

Iluminat LED la stilul rustic

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...